Një adoleshent 17-vjeçar nga Letonia, banues në kantonin e San Gallo, në veri-lindje të Zvicrës, ka sulmuar me një sëpatë kalimtarë të ndryshëm në sheshin e postës, në qendër të qytetit Flums, para se të përpiqej të largohej me një makinë.

Pasi ka shkaktuar incidentin, djaloshi ka shkuar në një stacion shërbimi dhe ka plagosur disa persona të tjerë po me të njëjtën armë të ftohtë. Policia ka arritur ta neutralizojë, por deri tani nuk ka ndonjë pistë që mund të çojë tek një sulm terro rist.

23 tetor 2017 (Shqip)