Mbi 3500 persona janë evakuuar ne teatri Bolshoi i Moskës për shkak të një alarmi FALS për bombë. Në teatër, rreth orës 19:00 ishte parashikuar që të mbahej një koncert me rastin e 100 vjetorit të revolucionit rus. Në brendësi të objektit ndërhynë agjentët e policisë dhe qentë anti-eksploziv.

“Pati disa telefonata anonime për alarm për bombë në teatër. Më shumë se 10 mijë persona janë evakuuar nga Moska për shkak të këtyre kërcënimeve”, raporton agjencia e lajmeve Interfax.

5 nëntor 2017 (Shqip)