Me dhjetëra viktima janë regjistruar pas një shpërthimi të shkaktuar nga një autobombë që ka goditur selinë e shërbimeve të sigurisë në qytetit port të Adenit, në Jemen.

Lajmi bëhet i ditur nga funksionarë të vendit afrikano-verior, duke saktësuar se deri tani nuk ka një numër të saktë të të vde kurve.

Prej vitesh jemeni është përfshirë nga një luftë mes rebelëve shiit Houthi, të mbështetur nga Irani dhe qeverisë të njohur edhe ndërkombëtarisht, aleat i koalicionit saudit.

5 nëntor 2017 (Shqip)