Mijëra përkrahës të pavarësisë së Katalonjës kanë marshuar sot në qendër të qytetit të Barcelonës, duke kërkuar lirim e udhëheqësve katalanas që po mbahen në arrest.

Tetë ish-anëtarë të qeverisë së Katalonjës dhe dy aktivistë, janë në arrest, ndërsa po hetohet roli i tyre me dyshim për nxitjen e shpalljes së paligjshme të pavarësisë muajin e kaluar,

11 nëntor 2017 (Shqip)