Policia amerikane ka arrestuar një person i cili ka pohuar se kishte vendosur sasi lëndësh eksplozive në Uashington pranë Shtëpisë së Bardhë. Në vijimësi është rritur niveli i alarmit në zonë, ndërsa një pjesë e rezidencës presidenciale është izoluar dhe deklaruar “lockdown”. Presidenti Donald Trump ndërkohë ndodhet në turrin e tij në Azi.

3 nëntor 2017 (Shqip)