Makinat luksoze të policisë

Nën aktin qeveritar kundër krimit të organizuar, disa nga vendet e botës kanë investuar miliona dollara në makinat e policisë.

Japonica, Italia dhe Dubai janë ndër vendet e para që kanë bërë këso investime në kuadër të zbatueshmërisë së ligjeve.

Disa nga market më të shtrenjtz të makinave janë veshur me emblemen e policisë duke ndihmuar në uljen e krimit. /Zëri/

Në Itali

Image

Në Japoni

Image

Në Dubai

Image

Image

Image