28.10.2021, 13:51 CEST
Në 1994 ai ishte kandidat për kryetar në komunën e Dollnenit, Lado Gligoroski u dënua me 4 vjet e 6 muaj burg sipas nenit 43. Në atë kohë Gligoroski punonte në departamentin e policisë në fshatin Bogomila, dhe ai u dënua me burg për përdorimin e forcës së tepruar ndaj...
Lëvizja Besa sonte shpalosi ofertën e saj para banorëve të Reçicës së Madhe dhe të Vogël, këto dy vendbanime llogariten bastionet më të fuqishme të këtij subjekti politik. Në një atmosferë impozante, bartësi i listës për këshilltarë në Komunën e Tetovës, Besar Durmishi të pranishmëve ju drejtua me fjalën...
Ka kujtuar rastin e dorëheqjes së kancelarit austriak Sebastian Kurc. Në këtë linjë shtoi se Maqedonia e Veriut nuk arrin të jetë pjesë e Bashkimit Evropian jo për shkak të Bullgarisë, por se “kemi kryeministër i cili vazhdon të jetë kryeministër edhe pse u dogjën 14 persona”, duke menduar...
Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Likovë duke prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Erkan Arifi, listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar nga Zekirja Shaini, si dhe programin zgjedhor që është përbetimi i tyre për ndryshimin dhe zhvillimin në Likovë. Banorëve të Likovës iu drejtuan...
Kanë vazhduar edhe sot takimet e drejtpërdrejta të krerëve të Bashkimit Demokratik për Integrim me qytetarët. Në Agjendën e BDI-së sot kanë qenë Studeniçani, Koliçani i Poshtëm, Marana dhe Batinca. Delegacion i udhëhequr nga kryediplomati i vendit, Bujar Osmani prej së afërmi ka dëgjuar hallet...
Kandidati për Kryetar komune nga Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI dhe Iniciativa qytetare Gostivari që dua në Gostivar, Nevzat Bejta sot përmes një konference për media ka denoncuar krimin e organizuar në deponinë e krijuar ilegale në dalje të fshatit Çegran rrugës për në fshatin Koritë. Jo vetëm që...
Kandidati i Besës për Tearcën, Daut Memishi ka prezentuar projektin që ka për fshatin e tij të lindjes. Memishi ka thënë se Sllatina është e lënë pas dore si nga pushteti lokal por edhe ai qendror. Ja postimi i plotë: “Sllatina si çdo vendbanim tjetër është lënë anash nga pushteti...
Sot programën “ME KA KREJT PËR KOMUNËN TONË” , kreu i Lëvizjes Besa dhe kandidati i saj për Komunën e Tetovës, Bilall Kasamai e ka shpaluar para banorëve të lagjes Teteks 1. Kasami edhe një herë nga kjo lagje e Tetovës ka premtuar se asnjë i punësuar në administratën komunale...
Gazetari Furkan Saliu ka thumbuar kandidatin e Alternatives, Bekim Sali i cili ka refuzuar debatin ne "Klan Maqedoni" me kundër kandidatët e tjerë. Furkan Saliu shkruan se ai është i zënë shumë duke bërë fushatë me bashkpunëtorët e Gruevskit. Ja statusi i plotë:
Aktivisti shumëvjeçar i BDI-së, ish ushtari i UÇK-së, Himo Maksuti, nëpërmjet rrjetit të tij në Facebook ka bërë të ditur se pas zhgënjimit të madh nga Teuta Arifi si pasojë e degradimit të Tetovës dhe mospërfilljes ndaj ish ushtarëve të UÇK-së është tërhequr nga BDI-ja dhe është reshtuar pas...