28.10.2021, 12:17 CEST
“Kur pas një muaji në Trieste do të takohen liderët e gjashtë shteteve të Ballkanit Perëndimor, pritet që ata të mbështesin idenë për krijimin e tregut unik në atë hapësirë. Për këtë shpreson komisionari i Bashkimit Europian për Fqinjësi dhe Negocia..
Sllovenia shumë intensivisht po përgatitet për zbatimin e aktgjykimit të arbitrazhit për kontestin e saj kufitar me Kroacinë dhe pret që “herët a vonë” edhe Kroacia do të detyrohet ta pranojë atë, ka thënë ministri i Brendshëm dhe nënkryetari i Qever..
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Isa Mustafa, priti zëvendësndihmëssekretarin e Përgjithshëm të NATO-s për Operacione, John Manza, njofton kumtesa qeveritare, transmeton Koha.net. Mustafa dhe Manza kanë biseduar për procesin e thellimit të bashkëpu..