23.01.2021, 15:03 CET
Maqedonia e Veriut e ka gati planin për vaksinim. Në vend kanë arritur edhe dy frigoriferë, që kanë kapacitete për 100 mijë vaksina. Frigoriferët aktualisht janë të zbrazët sepse Qeveria ende nuk ka arritur të sigurojë vaksinat. “Edhe tani kemi frigoriferë, por arritën edhe dy të tjerë që ishin paralajmëruar...
Në qytetin e Tetovës, sot u bë promovimi i 5 autobusëve për Transport publik. Vlera e autobusëve është afër 900 mijë euro. Kujtojmë që disa muaj më parë në qytetin e Tetovës u vendosën edhe nënstacionet në vlerën prej 1 milion e 500 mijë denarë.  
Sot në Lëvizjen Besa në degën e Çairit u bashkangjitën ish antarë të ASH-së të cilët emrat e tyre jan: Arsim Jusufi, kryetar i nëndegës ZLM dhe Medi Bllaca , kryetar i nëndegës Saat Kulla nga radhët e ASH-së.
Gjatë seancës parlamentare ku në rend dite ishte zgjedhja e kryetarit dhe anëtarëve të KSHZ, deputeti nga rradhët e Lëvizjes BESA, Kastriot Rexhepi tha se, disa anëtarë të këtij organi janë të kontestueshëm ani pse ata janë të votuar, njofton nmk-post. Ai theksoi se Kuvendi duhet të fokusohet që në...
Kuvendi I Maqedonisë së Veriut gjatë seancës së sotme miratoi përbërjen e re të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve. Kryetarë I këtij komisioni do të jetë Aleksandar Dashtevski. Me 95 vota “për” dhe asnjë kundër, Kuvendi I Maqedonisë së Veriut zgjodhi përbërjen e re të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, kryetari i...
Në seancën parlamentare në pyetje deputetësh, deputeti nga rradhët e Lëvizjes BESA, Kastriot Rexhepi përmendi problematikën e banorëve të fshatit Llokë, Komuna e Sarajit që këta banorë kanë me urën e tyre që lidhë Llokën me Gjorçe Petrovin. Deputeti i BESËS pyeti Kryeministrin se kur do ndërtohet kjo urë...
Sondazhi i porositur nga partitë opozitare VMRO-ASH i bërë nga një agjencion i afërt me ta, ka ngatërruar datën e anketës, gjë që tregon se këta anketa nuk janë të vërteta, por bëhen vetëm për propagandë politike. Më poshtë ju sjellim fotografinë e cila tregon se sondazhi është bërë për...
Sot edhe zyrtarisht ndërmarja HRMV – Transport në krye me drejtorin z. Adnan Azizi, nga konkursi publik I shpallur javë më parë bëjnë të ditur që janë pranuar 32 punonjës të rinj. z. Adnan Azizi në postimin e tij në fejsbuk paralajmëron që për një afat të shkurt kohor ndërmarja...
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Arjanit Hoxha në takimin e sotëm me përfaqësuesit e Bordit Nismëtar të prodhuesve të pakënaqur të duhanit rishikoi mundësitë për të përmbushur kërkesat e prodhuesve të duhanit për të arritur një përfundim të suksesshëm të korrjes së këtij viti dhe çmim...
Drejtori i Agjencisë për Punësim, Abdush Demiri zhvilloi një takim pune me Ministren e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska. Qëllimi i takimit ishte finalizimi i aktiviteteve të nevojshme për miratimin e Planit të ri Operativ për masat dhe programet aktive për punësim dhe shërbimet e tregut të punës për...