23.01.2021, 15:07 CET
Ministri i Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Venko Filipçe, ka thënë se sa doza të vaksinave Pfizer do të arrijnë në shkurt, sa në mars dhe sa në prill. Mirëpo, kompania në fjalë siç thotë ministri, ka kërkuar që të mos publikohen ende detaje. Filipçe tha se javën e kaluar...
Dëshironi që tortja juaj të jetë unike,sipas dëshirave tuaja këtë ju ofron vetëm Princess Cakes Tetovo.Ne do të krijojmë një formë përfundimtare të pamjes së tortes dhe do ta zbukurojmë me detaje të veçanta që përshkojnë jetën tuaj. Porosisni torten tuaj në numrin e kontaktit: 071-535-749 ose na ndiqni në...
Largimi i grupit te te pakenaqurve nga veprimi i individit(H. I.) ne degen e Alternatives ne Tetove ka sjelle pasojat e saj mjaft domethanese. Kjo eshte edhe e logjikshme sepse grupa e te larguarve ishin lokomotiva ne veprime ne teren si ne numer ashtu edhe ne pozicione partiake. Ne...
Pas skandalit të Taravarit me kontratën me një kompani rreth 254.000 denarë për pije dhe embëlsira, është zbuluar edhe një skandal tjetër. Në dokumentin e siguruar shihet se Taravari ka nënshkruar kontratë për larjen e veturave me vlerë 300.000 denarë. Ja dokumenti:
Profesori i programit studimor të Fizikës në Fakultetin e Shkencave Matematike – Natyrore në kuadër të UT-së, Doc. Dr. Kimet Jusufi, më 23 dhjetor 2020, nga presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Stevo Pendarovski, është shpallur shkencëtari i vitit. Profesori i UT-së ka një biografi të pasur arsimore-shkencore,...
Në të ardhmen, përkatësia etnike e qytetarëve do të shkruhet në letërnjoftimet e tyre, nëse Parlamenti miraton ndryshimet në Ligjin për letërnjoftim, të cilat u paraqitën disa ditë më parë nga katër deputetët e partisë qeveritare Besa.Një propozim i tillë, siç thotë deputeti i Besës, Kastriot Rexhepi, ka qenë paraqitur...
“Pandemia e koronës nuk kurseu as bujqësinë. Ajo gjithashtu ka çuar në shumë çrregullime të tregut. Sidoqoftë, gjithçka mund të ndalet, por jo edhe prodhimi i ushqimit. Kemi shumë punë për të bërë dhe kemi vendosur agjendë ambicioze. Për ta realizuar atë, së bashku me bujqit, do të duhet...
Në mediat e afërta të opozitës shqiptare, sot një duhanprodhues nga Studeniçani me emrin Riza Memeti, ka hedhur akuza në drejtim të ministrit të bujqësisë, Arjanit Hoxha sa i përket shitjes së duhanit. Një hulumtim i shkurtër në rrjetë sociale, ka rezultuar se personi në fjalë është aktivist i ASH-AA-së...
Në këtë takim u diskutua për situatën aktuale me grumbullimin e orizit nga korrja e këtij viti. U shprehën qëndrimet për çmimin e ulët të blerjes, si dhe u diskutua edhe për problemet tjera shoqëruese me të cilat ballafaqohen prodhuesit e orizit, gjithashtu Ministri, Hoxha ka paralajmëruar edhe një takim...
Drejtori i hekurudhave të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Adnan Azizi nga rradhët e Lëvizjes Besa, sot në zyrat e hekurudhave priti Ambasadorin e sapo të emëruar të Japonisë në Maqedoninë e Veriut, Hironori Savada. Në takim u bisedua për mundësinë e bashkpunimit të shtetit tonë dhe Japonisë sa i...