23.01.2021, 13:17 CET
Një puthje është një truk i dizajnuar nga natyra që të ndalojë një fjalim kur fjalët bëhen të tepërta”, Ingrid Bergman Ka një magji të madh në një puthje dhe njerëzit e adhurojnë atë, transmeton lajmi.net. Ne puthemi që të themi përshëndetje, ditën e mirë, të shfaqim dashuri dhe gjithashtu edhe për fat të mirë. Puthja kënaq...
Një e treta nga 89 të infektuarit e rinj me Kovid-19 të regjistruar dje janë të moshës 30 dhe 39 vjeç. Pesa më e madhe e tyre janë femra, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik. Nga numri i përgjithshëm i pacientëve në vend, përqindja më e madhe janë...
Çfarë jua nxeh gjakun më së shumti? Ndoshta problemet në komunikacion, komentet negative nga shefi apo anulimi i planeve nga shokët. Çdo njeri ka diçka që e zemëron. Megjithatë, gjithçka ka të bëjë me atë se si ju reagoni ndaj një situate negative. Derdhja e kafes në prehër mund t’jua shkatërrojë...
Çdo nënë vendos për veten dhe beben e saj se sa duhet të zgjatë gjidhënia dhe se kur duhet ta ndal këtë proces. Organizata Botërore e Shëndetësisë u rekomandon nënave që ta ushqejnë me gji beben deri në 6 muaj, dhe pastaj të vazhdojnë ta bëjnë këtë deri në 2...
Modeli tradicional i ndërtimit po bie në harresë Kur është fjala për ndërtimin e shtëpisë së ëndrrave, njerëzit kanë shumë ide. Dikujt shtëpia me tre kate i është realizim i ëndrrave, derisa të tjerët kënaqen me garsonierën prej 18 metra katrorësh. Arkitektura tradicionale gjithnjë e më shumë po humbë nga aktualiteti, ndërsa...
Kur amerikania Rachel Sarah dërgoi vajzën e saj te dentisti për kontrollin e parë, ajo u përballë me një surprizë të madhe Jo vetëm që vajza e saj dyvjeçare kishte karies në dy dhëmbë qumështi, por edhe për atë se dentisti i tha se ajo kishte “marrë” kariesin pikërisht nga...
Ky infeksion akut, që prek mushkëritë, mund të shkaktohet nga baktere, viruse ose kërpudha mikroskopike Pneumonia, vrasëse fëmijësh dhe epidemi e harruar, kjo sëmundje e rrugëve të frymëmarrjes, vitin e kaluar, ka qenë shkaktare e vdekjes së një fëmije nën pesë vjeç çdo 39 sekonda, në nivel botëror, më shumë...
Të tjerët veshin bluza të holla, kurse ti je me pulovër e shall. I ke duart e ftohta dhe këmbët akull. Por pse? Në pjesën më të madhe të rasteve bëhet fjalë për një ndjeshmëri ndaj temperaturave të ulëta, një ndjeshmëri e lindur subjektive. Por në disa rate mund të...
Një lindje natyrore, pa mjekime, është një objektiv plotësisht i arritshëm dhe i arsyeshëm për rreth 85 për qind të grave shtatzëna Vetëm 15 për qind kanë komplikime shëndetësore që i vënë ato në një kategori të rrezikut të lartë, ku kanë nevojë për ndërhyrje të caktuara, të tilla si...
Me modele të këtilla nuk do të mbeteni pa u dalluar Ndaj çantave të vogla femërore disenjatorët janë përgjigjur me trendin e ri ekstrem. Nëse pyesni ekspertët e modës porosisin damat që është koha t’i lënë çantat e vogla dhe t’i blejnë të rejat, dukshëm më të mëdha. Ky lajm do...