11.05.2022, 23:09 CEST
Nëse keni përditësuar Instagramin këto ditët e fundit, ndoshta ju ka rastisur të vini re opsionin e ri të platformës. Nëse jo, për këtë punë jemi ne. “Favorites” dhe “Following” (Të preferuarit dhe njerëzit/gjërat që ndjek) i janë shtuar Instagramit për t’i dhënë mundësinë përdoruesve për të parë ndryshe postimet...
Disa nga shërbimet e Apple pësuan një tjetër ndërprerje të martën, vetëm një ditë pasi një pjesë e mirë e shërbimeve dhe infrastrukturës online të Apple u ndërprenë të hënën. Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, faqja e statusit të sistemit të Apple thotë se problemet me Apple Music, Podcasts,...