Aktivistët e Lëvizjes BESA dhe të Aleancës për Shqiptarët kanë vazhduar takimet me qytetarët e Çairit, në kuadër të fushatës për zgjedhjet lokale që të mbahen më 29 tetor.

Kandidati i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, i shoqëruar nga kandidati i Aleancës për Shqiptarët, Faruk Avdiu kanë vizituar sot disa lagje të Çairit, ku kanë pasur takime të afërta me qytetarët. /SHENJA
[{ loading … }]