Arsim Zekolli

Ky mllef, ky dinjitet dhe kjo revolte qe shof te rinia Shqiptare me rifreskojne bindjen se shpirti liridashës serish frymon fuqishem mes nesh, duke ripertrire indin e kombit. Kjo eshte fitorja e Aleancea dhe Beses qe tejkalojne edhe fitoret zgjedhore. Qunat dhe qupezat ne keti dy subjekte duhet te ndjehen krenare per kete injekcion adrenaline ne trupin kombetar Shqiptar,ne kushte apsolutisht mizore vendore dhe perkunder intervencave sabotuese nga hienat politike nga Shqiperia dhe Kosova.

Besa dhe Aleanca hapen rrugen per nje shoqeri te re Shqiptare, sikur Rugova dhe Agani ne 90tat. Ne kete rrugetim do sfidohet dhe testohet vullneti autentik shqiptar dhe demaskohen Sejdo Bajramoviqet e instaluar. Sfide kjo e papare, pasi nese ne Kosove kishte nje Sejd, te në kemi Petrita e Muka, Zamira e Teuta, Besa e Ermira, Xhelala e tjere zagar verusevski. Vertet sfida eshte e madhe, por Perendia sfidat e medha i ruruan per me te mirit dhe me flijuesit.

Rizgjimi filloj.