Shkrime të ndryshme editoriale sot kanë shpalosur qëndrimet e redaksive të afërta me partinë shqiptare në pushtet, Bashkimin Demokratik për Integrim të cilat kanë kërkuar dorëheqjet e Ziadin Selës dhe Bilall Kasamit pas rezultateve të fundit në zgjedhjet lokale.