Ambasadori i SHBA-ve në Maqedoni Xhes Bejli një deklaratë ekskluzive për Medial.mk ka dhënë vlerësimin e tij për zgjedhjet lokale sa i takon rrethit të dytë.
“Nuk do ta përsëris deklaratën e parë që e dëgjuat më herët, sapo e mora raportin, ta lexoj dhe më pastaj do të dalim me komentin tonë, kjo pasi të përpunojmë të njëjtën, që më pas të përfshijmë aty edhe vlerësimet tona nga ajo që vëzhguam dje”, ka thënë ambasadori Bejli.