Në profil e tij zyrtarë në facebook, kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami ka shpërndar, fotografin ku gjendet së bashku me bashkëpartiakun e tij njëherit edhe kandidat për komunën e Cairit, Zeqirja Ibrahimi dhe Ziadin Selën kryetarin e Aleancës për Shqiptarët nën shoqërim të Arben Taravarit, kandidat për Komunën e Gostivarit.

Ajo që më tepër ka nxehur atmosferën është mbishkrimi që sinjalizon kryetari Besës, Bilall Kasami: Na priftë e mbara.
Të njëjtin urim e ka bërë edhe Taravari në rrjetin e tij social.