Opinionisti Blerim Hyseni ka komentuar bashkëpunimin e Aleancës për shqiptarët (ASH) dhe BESËS për rundin e dytë zgjedhor.

“Nga këtu fillon rënia e Ziadin Selës, kryetari pa vizion është si kerri pa rrota, mund të ndizet po kurrë të mos mbërrijë në destinacionin e duhur!”, ka shkruar në Fejsbuk, Hyseni.