Në fshatin Radostë të Rahovecit është regjistruar një rast i kanosjes për fajde.

“Viktima mashkull shqiptar ka informuar se në vitin 2014 kishte marrë para me fajde nga një person dhe në pamundësi të kthimit të fajdes i dyshuari ia ka marrë shtëpinë”, thuhet në raportin e policisë.

Njësitë policore kanë arrestuar dy të dyshuar meshkuj shqiptarë. Gjatë kontrollit tek të njëjtit është gjetur dhe konfiskuar një pistoletë me 30 fishekë.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.