Kryeministri Ramush Haradinaj ka kompletuar stafin me të cilin do të punojë.

Janë gjithsej 16 persona me të cilët do të ketë punë kryeministri Haradinaj.

Të gjithë janë të ndarë në fusha të ndryshme si ekonomi, çështje të rinisë, siguri e diasporë.

Ky është stafi i Haradinajt:

Avni Arifi, këshilltar politik dhe Shef i stafit

Gani Demaj, shef kabineti

Selim Selimi, këshilltar ligjor

Meliza Haradinaj, këshilltare politike

Halil Matoshi, këshilltar politik dhe për media

Alban Dermaku, këshilltar politik

Haki Shatri, ekonomi

Diellza Hoti, çështje të rinisë

Arber Vllahiu, këshilltar politik dhe zëdhënës i Qeverisë

Nita Himaduna, këshilltare politike

Hysen Gashi, këshilltar për siguri

Jahja Lluka, këshilltar për diasporën

Gazmend Syla, këshilltar për kategoritë e luftës

Arben Shabani, këshilltar për minoritete; Të jashtëm

Agron Jaha, shëndetësi

Gazmend Abrashi, biznes.