Mbrëm fushatën në Strugë Ramiz Merko e zhvilloi me LSDM-në ku prezent ishte dhe Lube Boshkovski.

Pas koalicionit mes LSDM dhe BDI, Lube po shihet thuajse në çdo tubim të BDI-së në përkrahje të kandidatëve për kryetar komunash.

Në foton që arriti në redaksin e portalit fol.mk shihet se si Ramiz Merko hedh valle me flamurin maqedonas, siç duket ky koalicion e ka gëzuar tejmase Merkon./fol.mk