Para disa orëve janë kapur 750 kilogramë drogë në pikën kufitare mes Kosovës dhe Maqedonisë, respektivisht në vendin e quajtur Bllacë.

Sipas portalit Faktor, droga është gjetur në një kamion transportues dhe si pasojë janë duke u marrë të gjitha masat që të vërtetohet se kush e ka porositur drogën dhe ku ka qenë destinacioni i fundit.

Si burim informacioni policia e shtetit të Maqedonisë e ka shoferin e kamionit i cili është arrestuar në detektimin e marihuanës.

Ende nuk ka një qëndrim zyrtarë të policisë por thuhet se janë duke zbuluar një kanal të rëndësishëm të trafikut me drogë në Ballkan.