“Keto qe e mbrojne BDI thone se mos kishte qene interesi personal nuk do beheshte koalicionimi Aleanca- Besa.
Atehere kam nje pyetje per ta: per interes te kujt kandidatet e BDIse flaken Ali Ahmetin nga skena dhe thiren Zaevin qe tu ndijmoj dhe ta bej kampanjen per ta??”, ka shkruar Visar Ademi në rrjetin e tij social.