Nga KSHZ kanë thënë se dalja në votime deri në orën 17:00 në nivel republikan është 43.83 për qind, raporton SHENJA.
Ja dhe dalja në disa prej komunave
Bogovinë 38.0
Bërvenicë 39.55
Butel 44.00
Vrapçishtë 33.76
Gostivar 37.72
Dibër 37.33
Dollnen 49.33
Zhelinë 39.98
Likovë 36.75
Saraj 45.56
Strugë 40.57
Studeniçan 39.91
Tearcë 34.53
Tetovë 37.17
Çair 42.17