Anëtari i BDI-së Driton Kuçi ka vënë ka sulmuar përfaqësuesin e Besës, Fadil Zendeli, në debatin në Art Channel, ky i fundit mundohej të thotë se BDI nuk ka vota të pastra shqiptare dhe se ata i ka bashkë me LSDM-në.

“Ti po bëhesh më shqiptar se Ali Ahmeti i cili 30 vite ka kontribuar për çështjen shqiptare…20 mijë vota shqiptare kemi marrë në Këshillin e qytetit të Shkupit./Sakte.net