Dennis dhe Lorraine Carver zgjodhën të “jetonin momentin” pasi shpëtuan nga sulmi në Los Vegas.

Por fatkeqësisht ditët e tyre mbaruan vetëm disa javë më pas.

Ata humbën jetën në një aksident automobilistik. E bija e Dennis dhe Lorraine Carve tha se prindërit e saj zbuluan një jetë të re pasi shpëtuan nga masakra e 1 tetorit.

“Pas sulmit, ata janë kujdesur për të gjithë ata që donin. Ishin shumë të lumtur. Dy javët e fundit të jetës së tyre ishin shijim i momentin”, tha Brooke, 20 vjeçe.