“Shpend Ahmeti është bindshëm fitues”, ka thënë Selim Pacolli në KTV.

Ka thënë se rezultatet shihen, Shpend Ahmeti udhëheq me 44.46 për qind, përderisa Arban Abrashi është me 35.54 për qind.

Ndërkohë që Glauk Konjufca nga Vetëvendosje, i ka thënë Pacollit se do të ishte mirë të vazhdonin bashkëpunimin.

Pacolli ka folur për Ahmetin duke thënë se është kandidat i pëlqyer dhe i duhur për Prishtinën.