Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti dhe ai PDSH-së Menduh Thaçi sapo kanë përfunduar takimin. Temë e bisedimeve ka qenë zgjedhjet lokale dhe bashkëpunimi në rrethin e dytë ku PDSH pritet të mbështes atë në çdo komunë ku garon BDI-ja.
Gjithçka pritet të mësohet nesër ku edhe do të bëhet publike takimi dhe marrëveshja mes Ahmetit dhe Thaçit.