Është përmbyllur votimi i raundit të dytë të zgjedhjeve lokale në Maqedoni. Brenda pak orësh do të shpallen rezultatet dhe do të kuptohet se kush do të udhëheqë më komunën e Tetovës. Në garë për këtë komunë ishin kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami dhe ish kryetarja e kësaj komune, e cila është duke kërkuar edhe një mandat për të udhëhequr me Tetovën./Sakte.net