Para pak çastesh 40 gjyqtarë serbë dhe 13 prokurorë të rinj serbë kanë bërë betimin e tyre para presidentit Hashim Thaçi, gjë që shënon edhe zbatimin e plotë të Marrëveshjes për Drejtësi të arritur në Bruksel, më 10 shkurt 2015, mes Serbisë dhe Kosovës, shkruan Zeri.info

Kjo gjë u bë e ditur nga Zyra e Presidencës së Republikës së Kosovës.