Gjatë seancës së sotshme, Prokuroria Speciale i propozoi Gjykatës që të thërrasë gjashtë agjentë të DSK-së, për të cilët pretendon se kanë pasur njohuri për rastin, pasi që kanë punuar në të.

Sipas PSP së, ata do të hedhin dritë për ngjarjet e vitit 2003.

Emrat e agjentëve janë: Robert Ivanovski, Boban Stojanovski, Ilija Smilevski, Mile Vellkovski, Marjan Nikollovski dhe Mile Andonovski./Shenja