Festa në Mitrovicë ka eskaluar në dhunë fizike mes sipmatizantëve të dy partive. Në Mitrovicë janë rrahur mes vete simpatizantë të PDK-së dhe AKR-së.

Për këtë kanë ndërhyrë edhe njësia speciale e policisë së Kosovë. Kujtojmë që PDK dhe AKR pritet të shkojnë në balotazh në Mitrovicë.