“Ti’a rikthejmë dinjitetin e humbur ndër vite shqiptarëve dhe Gostivarit tim. Mos të lejojmë matrapazët politik ti’u manipulojnë agjendat e kuzhinave serbe të krijuara në Zajas.

Të organizohemi masovikisht kundër të keqes së përbashkët, dhe të mbështetet me 29 Tetor kolaicioni i shumë kërkuar dhe i shumë pritur nga gjithë shqiptarët. Ti dënojmë me votë ata të cilët na përbuzën, ata të cilët u pasuruan mbi gjakun e derdhur të bijve tanë, ata të cilët ia ulën moralin vlerave dhe ata të cilët e keqpërdorën gruan shqiptare në politikë!”, ka deklaruar Rufi Osmani ne TV KOHA.