Dibra është vatra e shqiptarëve, ku prej atje një energji e pashmangshme është përçuar te gjeneratat dhe qytetet tjera. Pa Dibrën gati askush nuk frymon lirshëm, andaj është koha e duhur që dr. Arben Agolli të kujdeset për bijtë e vet dibran, që të mirat qytetare të mos mungojnë asnjëherë.

Dibranët kanë opcionin e mjekut të suksesshëm përpara tyre, dhe ata janë kaq të bashkuar si kurrë më parë për t’ia besuar menaxhimin e komunës, dr. Agollit pasi ai me nder dhe humanizëm do të jetë pranë çdo qytetari dibran për t’u kujdesur që shërbimet të jenë në nivelin e duhur. Dibranët janë reformatorë dhe e duan ndryshimin, ndryshim ky që u ka munguar me vite të tëra.

Agolli bëri koalicion me shqiptarët, ndërsa Ruzhdi Lata gjen mbështetjen e Oliver Spasovskit, pasi shqiptarët janë për ndryshimin dhe nuk durojnë që Spasovski të shkelë në derën e dibranëve. Dibranët janë të vetëdijshëm se shqiptari i vërtetë duket shumë larg prej atij të shituri siç është Ruzhdi Lata i koalicionit maqedono-shqiptar.

Dibranët do të zgjedhin mes shqiptarit të vërtetë dr. Arben Agollit ose shqiptarit të Oliver Spasovskit, Ruzhdi Latës!/fol.mk