Serbia ka shënuar sot përvjetorin e 118-të të BIA-s, shërbimit të vet të sigurimit (Agjencisë Informative të Sigurimit) dhe ka lavdëruar punën e tij, transmeton Koha.net.

Me këtë rast u shfaq edhe një film dokumentar kushtuar historisë së këtij shërbimi. U tha se deri tash kanë humbur jetën 99 pjesëtarë të tij, nga të cilët 18 në Kosovë dhe nga bo mbardimet e NATO-s, ndërsa Ushtria Çlirimtare e Kosovës ka vrarë 16 bashkëpunëtorë dhe njerëz të lidhur me këtë shërbim.