“Ne LDK ndër kandidatet me te votuar per Asamble
1. Halim Halimi (ish drejtor i arsimit e administrates)
2. Agim Gashi (ish drejtor i arsimit dhe sherbimeve publike
3. Shefki Gashi (ish nenkryetar i komunes)
4. Sami Salihu (djali i Feim Salihut, drejtorit te Pastrimit që na saboton përdite me bërllog)
Në LVV ndër kandidatët më të votuar për Asamble
1. Arben Vitia – drejtori që bëri revolucion në shëndetësi
2. Nora Kelmendi – drejtoresha që pastroi katastrin nga krimi
3. Genc Bashota – drejtori që shtyri reformen në Trafik Urban e përgatiti projektet madhore për parkingjet
Opcionet janë të qarta, kthimi në kaos, nepotizëm e klientelizëm, apo ecja përpara me zhvillim, e shembuj për krejt regjionin. Kesaj radhe me fuqi në Kuvendin Komunal.
E kaluara vs. E Ardhmja”, ka shkaruar Shpend Ahmeti, në rrjetin e tij social./Sakte.net