Kandidati i Aleancës për Strugë, Zijadin Sela ka votuar kurse kunder kandidati i tij Ramis Merko, pritet qe pas dite të votojë,
Në Strugë pritet të ketë një garë shumë të rëndë në mes dy kandidatëve për numrin 1 të komunës Zijadin Sela nga ASH që ka mbështetjen e BESËS dhe Ramis Merko nga BDI që ka mbështetjen e partisë maqedonase LSDM. Frika tek votuesit është rritur nga dita e djeshme pasi në qytet ka defiluar nënkryetari I LSDM bashkë me kandidatin e ASH, Zijadin Sela.