Kryeministri Zoran Zaev sot deklaroi se PDSH-ja i ka dyert e hapura për të hyrë në koalicionin qeveritar nëse i pranon programin e Qeverisë dhe projektet për të cilat ajo angazhohet.

Zaev i cili sot së bashku me kandidatin e BDI-së për kryetar të Çairit Visar Ganiu vizitoi disa vende në këtë komunë të Shkupit, tha se deri tani nuk kanë janë ulur në tryezë të bëjnë kombinime për Qeverinë e re, por nuk përjashton ndryshime në Qeveri pas zgjedhjeve lokale.

“Thash edhe më herët, të gjitha variantet janë të hapura. Gjithsesi ne kemi qeveri stabile. Njëra ndër alternativat është edhe PDSH të jetë pjesë përbërëse e Qeverisë. Ë