“Vazhdojmë me BDI – në, mbështesim kandidatët e BDI – së dhe besojmë se ky do të jetë përfitimi më i madh i për qytetarët e Maqedonisë”, kështu ka deklaruar kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev gjatë vizitës së tij në Draçevë. Ai është shprehur i bindur se koalicioni qeveritar do të mbijetojë edhe pas zgjedhjeve./Sakte.net