“Në Çair jemi fitues në 80% të qendrave të vendvotimëve. Vetëm në një shkollë në një vendvotim është bërë dallim , dhe në atë qendër vendvotimi aktivistët tanë kryesor,shefa të shtabëve janë ndalur nga njësiti “Alfa”dhe janë mbajtur deri në ora 20:00 pas përfundimit të procesit zgjedhorë”, ka deklaruar Afrim Gashi, sekretar i përgjithshëm i Lëvizjes BESA lidhur me rezultatin e zgjedhjeve lokale në Çair ku kandidati i LSDM – BDI, Visar Ganiu shënoi fitore me një dallim të ngushtë prej rreth 200 votash./Sakte.net