Deri në ora 18.00 në vendvotimin 2901 në Çair, të drejtën e tyre të votës e kanë shfrytëzuar gjithsej 253 qytetarë, njofton vëzhguesi nga CIVIL.

Përfaqesuesit e saj do të jenë në këtë vendvotim deri ora 18.30 ku dhe do të jetë ne dispozicion edhe për deklaratë para dhe pas mbylljes së vendvotimit, njofton Aktuale.mk.