Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) mban tryezën “E ardhmja e dialogut Kosovë-Serbi: perspektiva e qytetarëve” në Kamenicë.

Në këtë aktivitet marrin pjesë deputetëve të Kuvendit të Kosovës, përfaqësues të shoqërisë civile dhe qytetarë.

Gjithashtu, deputetët të shoqëruar nga ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, dhe zëvendësministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, vizitojnë pikën kufitare Kosovë-Serbi, në Kapi-Sfircë.

Vizita organizohet nga KDI, transmeton Klan Kosova