“Kërkojmë nga organet e rendit, e në veçanti nga Ministria e Punëve të Brendshme, që të krijoj kushte për qytetarët e Çairit që votojnë në vendvotimin 2901 që të dalin dhe ta shprehin lirshëm vullnetin dhe bindjen e tyre politike, pasi që një grup militantësh të dhunshëm nga partia në pushtet ju bën presion qytetarëve të kësaj zonë që mos të dalin të votojnë.
Gjithashtu kërkojmë nga Ministria e Punëve të Brendshme që të gjithë banorëve të cilët votojnë në vendvotimin 2901 të ju kthehen dokumentet e identifikimit që kështu të mund të votojnë. Kemi informata të sigurta se banorëve të kësaj zone nga militant partiak të partisë në pushtet u janë marrë dokumentet e identifikimit, e gjithë kjo ka ndodhur duke qenë e njoftuar më këtë edhe MPB-ja“, thuhet në reagimin e partisë opozitare, nga ana e Faton Fazliu.

Faton Fazliu: Militantët e partisë në pushtet ju marrin dokume…

+ VIDEO/ Faton Fazliu: Militantët e partisë në pushtet ju marrin dokumentet e identifikimit votuesve në Çair"Gjithashtu kërkojmë nga Ministria e Punëve të Brendshme që të gjithë banorëve të cilët votojnë në vendvotimin 2901 të ju kthehen dokumentet e identifikimit që kështu të mund të votojnë. Kemi informata të sigurta se banorëve të kësaj zone nga militant partiak të partisë në pushtet u janë marrë dokumentet e identifikimit, e gjithë kjo ka ndodhur duke qenë e njoftuar më këtë edhe MPB-ja…"http://www.almakos.com/faton-fazliu-militantet-e-partise-ne-pushtet-ju-marrin-dokumentet-e-identifikimit-votuesve-ne-cair-video

Posted by Almakos.com on Sonntag, 12. November 2017