Gjykata e Lartë e Tribunalit të Hagës hodhi poshtë kërkesën e mbrojtjes së Ratko Mlladiqit, për të shtyrë shpalljen e vendimit të planifikuar për në 22 nëntor.

Avokatët mbrojtës të Mlladiqit kërkuan të shtyhet vendimi për të, shëndeti i të cilit është përkeqësuar dhe që të mund të trajtohet nga mjekët serbë.

Mlladiq, 75 vjeçar, është i akuzuar për krime dhe gjenocid ndaj myslimanëve gjatë viteve të 90-ta në Bosnjë dhe Hercegovinë, transmeton Ksp.