Një personi në rrugën “UÇK” në Pejë i janë gjetur dhe konfiskuar 14 revole.

Policia e Kosovës raporton se më 21 tetor gjatë kontrollit të veturës është gjetur se i dyshuari për këto pistoleta nuk posedonte leje përkatëse.

“I dyshuari ka deklaruar se është pronar i një kompanie dhe ka prezantuar një dokument që nuk ka qenë në emër të tij dhe nuk ka pasur leje për transportim të armëve”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.

Me urdhër të prokurorit me 31 tetor është iniciuar rasti dhe vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.

© KOHA.