Deputeti i AAK’së, Milaim Zeka i cili kohëve të fundit ka qenë nën llupën e hetuesisë ka zgjedhur që të përkrah kandidatin e një partie tjetër në raundin e dytë të balotazhit. Zeka në rrjetet e tij sociale shfaqet si përkrahës i flaktë i Arban Abrashit, kandidatit të LDK – së.

Ditë më parë, tri banesa të blera nga Milaim Zeka në Prishtinë, janë sekuestruar nga shteti.

Paratë për blerjen e këtyre banesave, dyshohet se kanë prejardhje nga mashtrimi që Milaim Zeka dhe partneri i tij, Ilir Krasniqi u kanë bërë 920 kosovarëve me viza pune në Gjermani. Sekuestrimi i banesave është bërë me vendim të Gjykatës Themelore të Prishtinës./Sakte.net