Nesër në sheshin Skenderbeu në Shkup do të organizohet një protestë kundër vendimit gjyqësor në shkallën e parë për rastin ‘Lagja e Trimave’

Protesta organizohet nga disa organizata joqeveritare të cilët apelojnë që të zbulohen porositësit e vërtet e ngjarjes së Kumanovës dhe hetim ndërkombëtarë.

Protesta do të përfundojë para Gjykatës Shkupi 1.