Askush nga opozita nuk është ftuar të marrë pjesë në dialogun e brendshëm për të gjetur një zgjidhje për Kosovën.

Kështu kanë deklaruar kryetari i partisë “Levice Srbije”, Borko Stefanovq, presidenti i Lidhjes së Social Demokratëve të Vojvodinës, Nenad Çanak dhe ish-deputetja e Kosovës, Rada Trajkoviq.

“Sot u mbajt takimi i parë i dialogut të brendshëm me ekspertët ligjor, të ftuar ishin edhe profesorë të së drejtës kushtetuese, dekanë nga universitetet në Serbi, ata paraqitën disa pikëpamje ligjore, por nuk e dimë se çfarë, vetëm dëgjuam se ata ishin të pranishëm,” tha Stefanoviq në tubim “Debati për Kosovën: Dialogu i brendshëm ose monologu”, organizuar nga Instituti për Çështje Evropiane, transmeton Klan Kosova.