Të paktën 27 persona janë vrarë kur një person hapi zjarr në një kishë në Teksas gjatë meshës së mëngjesit.

Ndërkohë 27 persona të tjerë kanë mbetur të plagosur.

Të plagosurit janë dërguar në spital, ndërsa raportohet se numri i të vde kurve mund të rritet.

Policia ka konfirmuar se sulmuesi ka vde kur por nuk është e qartë nëse është vrarë nga policia ose ja ka marrë vetës jetën.

Dëshmitarët thonë se një person kishte hyrë brenda në kish dhe hapi zjarr pak para orës 11:30.