Kryeministri dhe lideri i Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë (LSDM), Zoran Zaev është takuar sot me kreu i Alencës për Shqiptarët (ASH), Ziadin Sela në hotelin “Aleksandër Pallas” në Shkup, mëson ekskluzivisht Zhurnal nga burime partiake.

Në takim është biseduar për vazhdimin e mëtejm të koalicionit Qveritar dhe për reformat që e presin Qeverinë në periudhën në vijm.

Siç mëson Zhurnal Zaev dhe Sela janë dakorduar që ASH-ja të vazhdojë të drejtoj ministrin e Shëndetësisë edhe mëtej dhe për këtë të caktojë një kuadër nga rradhët e saj.